Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιστιαια Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ Archives - Militaire.gr

Ιστιαια Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ Archives - Militaire.gr. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι για να εκκενώσουν τις μηλιές, τους γαλατσάδες, τις καματριάδες, τη μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά προς ιστιαία. Φεύγει και κατεβαίνει κάτω, προς ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών.

Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Η φωτιά ξαφνικά τους έκοψε τη μοναδική δίοδο όταν προσπάθησαν να υποχωρήσουν.

Δραματική έκκληση για πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια | OPEN TV
Δραματική έκκληση για πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια | OPEN TV from s.tvopen.gr
Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών αθηνών προκάλεσαν δημοσιεύματα καθώς και αναφορά δικηγόρου σχετικά με τη φωτιά. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές προσπαθούσαν να σβήσουν τα σπίτια. Η φωτιά ξαφνικά τους έκοψε τη μοναδική δίοδο όταν προσπάθησαν να υποχωρήσουν. Στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής ο μητσοτάκης. Από τα λίγα μέτωπα που υπήρχαν την τρίτη, η φωτιά επεκτάθηκε ραγδαία μέσα στις επόμενες μέρες, καλύπτοντας μεγάλο μέρος στη. Από το μαντούδι στις μηλιές έκανε. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις.

Εισαγγελική παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς στη βαρυμπόμπη.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι για να εκκενώσουν τις μηλιές, τους γαλατσάδες, τις καματριάδες, τη μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά προς ιστιαία. Νωρίς τα ξημερώματα της κυριακής 8 αυγούστου, ήταν κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό. Η φωτιά δεν σταματά πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Φεύγει και κατεβαίνει κάτω, προς ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Προσπάθεια από τον αδμηε για προστασία του κυτ του αγίου στεφάνου. Στα βασιλικά η φωτιά μπήκε μέσα στην πόλη, καθώς οι τεράστιες φλόγες και το θερμικό φορτίο εμπόδισαν τα πυροσβεστικά οχήματα που ήταν παραταγμένα από το απόγευμα να τη σταματήσουν. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές προσπαθούσαν να σβήσουν τα σπίτια. Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της. Από τα λίγα μέτωπα που υπήρχαν την τρίτη, η φωτιά επεκτάθηκε ραγδαία μέσα στις επόμενες μέρες, καλύπτοντας μεγάλο μέρος στη. Σε χρόνο μηδέν γύρισε ο καιρός νοτιάς και γύρισε και τα έκαψε όλα.

«θα καούμε ζωντανοί στην ιστιαία. Προσπάθεια από τον αδμηε για προστασία του κυτ του αγίου στεφάνου. Μια ακόμη δύσκολη ημέρα ήταν η σημερινή για την εύβοια με αρχές και κατοίκους να ελπίζουν πως η μεγάλη πυρκαγιά θα οριοθετηθεί σήμερα. Επιστρέφει και πάλι η φωτιά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Εισαγγελική παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς στη βαρυμπόμπη.

Δραματική έκκληση για πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια | OPEN TV
Δραματική έκκληση για πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια | OPEN TV from s.tvopen.gr
Σε χρόνο μηδέν γύρισε ο καιρός νοτιάς και γύρισε και τα έκαψε όλα. Προσπάθεια από τον αδμηε για προστασία του κυτ του αγίου στεφάνου. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με τους κατοίκους να περνάνε ακόμη ένα εφιαλτικό βράδυ. Ήδη το 1/3 του νησιού έχει καεί» κατέληξε. «θα καούμε ζωντανοί στην ιστιαία. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Θα καεί όλο το νησί.

Θα καεί όλο το νησί.

Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά δεν σταματά πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με τους κατοίκους να περνάνε ακόμη ένα εφιαλτικό βράδυ. Μια ακόμη δύσκολη ημέρα ήταν η σημερινή για την εύβοια με αρχές και κατοίκους να ελπίζουν πως η μεγάλη πυρκαγιά θα οριοθετηθεί σήμερα. Νωρίς τα ξημερώματα της κυριακής 8 αυγούστου, ήταν κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Τα αεροπλάνα και οι τόνοι νερού που. «τα χωριά γύρω από την ιστιαία καίγονται, αν δεν σταλεί βοήθεια θα καούμε ζωντανοί 60.000 άνθρωποι, αν. Από τα λίγα μέτωπα που υπήρχαν την τρίτη, η φωτιά επεκτάθηκε ραγδαία μέσα στις επόμενες μέρες, καλύπτοντας μεγάλο μέρος στη. Επιστρέφει και πάλι η φωτιά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές προσπαθούσαν να σβήσουν τα σπίτια. Φεύγει και κατεβαίνει κάτω, προς ιστιαία. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά.

Η φωτιά ξαφνικά τους έκοψε τη μοναδική δίοδο όταν προσπάθησαν να υποχωρήσουν. Στα βασιλικά η φωτιά μπήκε μέσα στην πόλη, καθώς οι τεράστιες φλόγες και το θερμικό φορτίο εμπόδισαν τα πυροσβεστικά οχήματα που ήταν παραταγμένα από το απόγευμα να τη σταματήσουν. Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Προσπάθεια από τον αδμηε για προστασία του κυτ του αγίου στεφάνου. Newsit ελλαδα φωτια στην ευβοια:

112 - Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται οι Μηλιές | ΕΙΔΗΣΕΙΣ
112 - Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται οι Μηλιές | ΕΙΔΗΣΕΙΣ from www.dikaiologitika.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Από τις 3:00 τα ξημερώματα, όμως, έχουν. «τα χωριά γύρω από την ιστιαία καίγονται, αν δεν σταλεί βοήθεια θα καούμε ζωντανοί 60.000 άνθρωποι, αν. Τα αεροπλάνα και οι τόνοι νερού που. Σε χρόνο μηδέν γύρισε ο καιρός νοτιάς και γύρισε και τα έκαψε όλα. Μια ακόμη δύσκολη ημέρα ήταν η σημερινή για την εύβοια με αρχές και κατοίκους να ελπίζουν πως η μεγάλη πυρκαγιά θα οριοθετηθεί σήμερα. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές.

Ασκήθηκε δίωξη για εμπρησμό στο κρυονέρι και στο πεδίον του αρεως.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών αθηνών προκάλεσαν δημοσιεύματα καθώς και αναφορά δικηγόρου σχετικά με τη φωτιά. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Στα βασιλικά η φωτιά μπήκε μέσα στην πόλη, καθώς οι τεράστιες φλόγες και το θερμικό φορτίο εμπόδισαν τα πυροσβεστικά οχήματα που ήταν παραταγμένα από το απόγευμα να τη σταματήσουν. Προσπάθεια από τον αδμηε για προστασία του κυτ του αγίου στεφάνου. Newsit ελλαδα φωτια στην ευβοια: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της. «τα χωριά γύρω από την ιστιαία καίγονται, αν δεν σταλεί βοήθεια θα καούμε ζωντανοί 60.000 άνθρωποι, αν. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Τα αεροπλάνα και οι τόνοι νερού που. Σε χρόνο μηδέν γύρισε ο καιρός νοτιάς και γύρισε και τα έκαψε όλα. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι για να εκκενώσουν τις μηλιές, τους γαλατσάδες, τις καματριάδες, τη μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά προς ιστιαία. «η φωτιά είναι μέσα στις μηλιές και καίγονται σπίτια. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με τους κατοίκους να περνάνε ακόμη ένα εφιαλτικό βράδυ.

Post a Comment for "Ιστιαια Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ Archives - Militaire.gr"